Skip to content

Метални конструкции цени

ПРЕДИМСТВА НА СГРАДИТЕ ОТ МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

За разлика от стоманобетонните конструкции при стоманените, мокрите процеси са сведени до минимум. Металните профили се доставят на обекта. С помощта на кран се изправят колоните, прикрепва ги с надлъжни греди, монтира столиците, вертикалните и хоризонталните връзки и носещата конструкция на сградата е готова. Този метод е много по-бърз от изграждането на монолитна конструкция и се характеризира със ниска себестойност, лесен и бърз монтаж, възможност за бъдещи разширения и преразпределения,ниски разходи за поддръжка на сградата, възможност за избор от страна на инвеститора на различни конструктивни решения най-адекватно отговарящи на изискванията към сградата съобразно с предназначението

мобилност – могат да бъдат демонтирани и монтирани на друго място, при необходимост

качество  и срокове.

ДРУЖЕСТВОТО ИЗДАВА БАНКОВИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ГАРАНЦИИ ЗА КАЧЕСТВО

– ISO 9001:2015
– ISO 45001:2018
– ISO 14001:2015

Дружеството издава банкови и застрахователни гаранции за качество  и срокове.

Предлагаме и голяма гама на метални профили и тръби/спирало заварени, право шевни, без шевни и др.

Ако бизнесът ви се нуждае от изработка на висококачествени метални конструкции или промишлени тръбопроводи , ТИЕНГРУП МЕТАЛ ЕООД е в състояние да отговори на вашите нужди и изисквания. При нас ще намерите всичко необходимо за изработката на метални конструкции, тяхното проектиранепроизводство и монтаж независимо от предназначението на съоръжението или вида на стоманената конструкция, ние ще го изградим качествено, в срок и съобразено с вашият бюджет и изисквания.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА СЕГА!

Как процедираме ние? 

Създаваме вашата сглобяема сграда от проекта до монтажа, всяка стъпка е внимателно контролирана преди да се пристъпи към следващата.

Ако имате количествена сметка или проект за планирания груб строеж или ремонт, ще се радваме да ни ги изпратите, а ние да ви изготвим оферта. Ако нямате такива и планирате ремонт или довършителни работи – просто се обадете на посочените телефони за уговаряне на безплатен оглед. По време на огледа служител на „ТИЕНГРУП МЕТАЛ“ ще замери количествата и видовете СМР, които трябва да бъдат извършени, а вие ще бъдете консултирани от професионалист.

Извършваме

Ето някои от предимствата на подобен вид строителство

Металните конструкции

имат всички предимства на металното хале – те са икономически по-изгодни. В сравнение с тухлените или стоманобетонните, тези направени от метални конструкции излизат най-евтино на инвеститора. Също така много по-добре може да се калкулира общата стойност на цялата сграда, съобразена с изискванията на клиента.

Стоманата

ред най-широко използваните материали в света. Годишните производства възлизат на 1,6 милиарда тона. Тя е основен компонент на сгради, инфраструктурни съоръжения, инструменти, кораби, автомобили, машини, битови уреди и оръжия.

При оразмеряването на конструкциите и съединенията трябва да се отчитат