Skip to content

Други строителни дейности

Ние работим в сферата на качественото строителство и всички свързани с него дейности и услуги.

Ако държите на качествено извършените строително-ремонтни работи, моля разгледайте нашите цени или се свържете с нас на телефони 042 924 494 за оглед и изготвяне на оферта. Ако не го направите, значи не качеството е вашият приоритет, а ниската цена.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА СЕГА!

Как процедираме ние? Ако имате количествена сметка или проект за планирания груб строеж или ремонт, ще се радваме да ни ги изпратите, а ние да ви изготвим оферта. Ако нямате такива и планирате ремонт или довършителни работи – просто се обадете на посочените телефони за уговаряне на безплатен оглед. По време на огледа служител на ТИЕНГРУП ще замери количествата и видовете СМР, които трябва да бъдат извършени, а вие ще бъдете консултирани от професионалист.

Ще ви помогнем да проектирате и построите дома на своите мечти, да реновирате и модернизирате любимия си имот, да изпълните с уют и красота своето ежедневие.

Ако искате да създадете нов жилищен комплекс, бизнес сграда, индустриален обект, вила, къща, красива градина или парк, спортна или детска площадка, обърнете се към нас!